Satu Mare Shopping Plaza – mult tam-tam pentru mai nimic (Galerie foto)

Plaza4

Plaza6

Plaza15

Plaza18

Plaza5

Plaza7

Plaza8

Plaza9

Plaza10

Plaza14

Plaza20

Plaza21

Plaza22

Plaza23

Plaza25

Plaza24

Plaza26

Plaza27

Plaza30

Plaza31

Plaza32

Deși o mare parte a spațiilor comerciale încă nu sunt amenajate pentru a-și primi așa cum se cuvine clienții, Satu Mare Shopping Plaza situat lângă Podul Golescu și-a deschis azi, 3 martie porțile. La inaugurare, pe lângă autoritățile locale au participat peste 100 de sătmăreni care s-au strâns cu mai bine de o oră în spatele panglicii inaugurale dornici să treacă pragul noului centru comercial și să beneficieze de reducerile practicate în ziua de deschidere.

Dintre oficialitățile prezente la deschiderea spațiului comercial îi amintim pe: președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, viceprimarul municipiului Satu Mare Radu Roca, senatorul UDMR Pataki Csaba, deputații Kereskenyi Gabor și Erdei D. Istvan, etc.

„Marea deschidere” a Satu Mare Shopping Plaza, trâmbițată multe săptămâni la rând i-a prins pe o parte dintre reprezentanții celor câteva magazine prezente deja în spațiul comercial încă în plină amenajare. Înainte de ora 11.00 se mai făceau ultimele amenajări, unii erau chiar cu roletele trase pe jumătate, alții cu mop-ul în mână sau purtau scări din dreapta în stânga încercând să termine cu ultimele pregătiri pentru ca „marea deschidere” să nu îi prindă pe picior greșit.

Satu Mare Shopping Plaza are în total 35 de spații destinate comercianților, însă doar o parte dintre firmele contractante sunt deja prezente în spațiul comercial. Dintre cei care își pot primi de azi clienții amintim două magazine „H&M”, „Jeans Gallery”, o farmacie „Sensi Blue” amenajată chiar la intrarea principală în spațiul comercial, „Bossini”, într-un colț „One Mobile”, un mic spațiu destinat comercializării accesoriilor pentru telefonie mobilă, „Pepco”, sau „KmZero sport”.

Alte magazine precum „Kenvelo”, „Time Out”, sau cinematograful se lasă încă așteptate, food court-ul lipsând și el cu desăvârșire. În luarea de cuvânt de la deschiderea oficială a centrului comercial Dana Bud a declarat că reprezentanții mult așteptatului „Cinema One” vor realiza lucrări de amenajare a spațiului în cursul acestui an.

Managerul Satu Mare Shopping Plaza, Radu Bud a declarat că până azi, din cele 35 de spații comerciale au fost închiriate 30. Cu toate acestea doar o mică parte dintre magazine și-au așteptat de azi clienții. Bud mai spune că „Cinema One” va amenaja la Satu Mare șase săli, dintre care primele două vor fi deschise în cursul acestui an.

14 Comentarii la "Satu Mare Shopping Plaza – mult tam-tam pentru mai nimic (Galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.