Maramureșeancă accidentată mortal de o mașină înmatriculată în Satu Mare (Foto&Video)

accident mortal1

accident mortal2

O femeie de 78 de ani din localitatea Ileanda (județul Maramureș) a fost spulberată de o mașină înmatriculată în județul Satu Mare. În urma impactului victima a decedat. Tragedia a avut loc miercuri (2 martie) seara pe DN 1C, în localitatea Ileanda.

Potrivit oamenilor legii, în momentul producerii tragediei femeia se întorcea de la biserică împreună cu un vecin. Mai avea doar câțiva metri până acasă. În loc să facă un ocol de aproximativ 150 de metri până la trecerea de pietoni, bătrâna ales să traverseze drumul național prin loc nepermis.

Înainte să ajungă pe podețul din fața casei sale, femeia a fost lovită în plin de șoferul unei mașini înmatriculate în județul Satu Mare, care circula pe direcția Dej-Baia Mare.

În urma impactului extrem de puternic, bătrâna a fost proiectată câțiva zeci de metri pe asfalt. Șoferul a reușit să oprească mașina abia după aproximativ 30 de metri.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a văzut-o pe bătrână traversând din cauza unui TIR care circula din sens opus și care avea proiectoarele de pe cabina puse în funcțiune.

Ajunși la fața locului, echipajele SMURD și de la Ambulanță au început manevrele de resuscitare, dar din păcate, rănile suferite de bătrână i-au fost fatale.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Sursa Foto&Video: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.