„Vreau permis de biciclist !”, o nouă campanie pentru copii

bicicleta

Începând din prima zi a primăverii (1 martie) poliţiştii se implică într-o nouă campanie de educaţie rutieră a celor mici.

Campania „Vreau permis de biciclist!” aflată la prima ediţie, este iniţiată în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare şi Inspectoratul Şcolar Județean (IȘJ) şi îi are în centrul atenţiei pe micii biciclişti. Perioada de derulare a campaniei este 1 martie-30 aprilie.

Preşcolarii şi şcolarii sunt invitaţi la activităţi teoretice vizând regulile de bază pe care trebuie să le cunoască orice biciclist, acestea urmând a fi susţinute de organizatori în unităţile de învăţământ. Teoria va fi urmată de o testare a cunoştinţelor teoretice dobândite în urma discuţiilor cu specialiştii, fiecare şcoală şi grădiniţă participant, desemnându-şi reprezentanţii care vor participa la un concurs practic de biciclete ce va avea loc în perioada 18-22 aprilie 2016, în cadrul „Săptămânii Şcoala Altfel”.

Invitaţia oficială de participare şi înscriere la proiect a fost lansată tuturor şcolilor şi grădiniţelor din municipiul Satu Mare, în funcţie de numărul doritorilor urmând a fi realizată planificarea activităţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.