„Tip Top Prichindel”, la a IX-a ediție

afis tip top prichindel 2016 regio FIN

Centrul Cultural cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport din cadrul Primăriei Carei, organizează cea de-a IX-a ediţie a Concursului „Tip Top Prichindel”.

Evenimentul se adresează preșcolarilor și copiilor din ciclul primar. Ediția din acest an se va desfășura pe două secțiuni: „Recitare” și „Interpretare vocală”. Un concurent se poate înscrie la o singură secțiune, iar evoluția acestuia nu trebuie să depășească 3 minute.

La secțiunea „Recitare”, concurenții vor pregăti o poezie sau un text la alegere.

Iar concurenții înscriși la „Interpretare vocală” vor cânta acapela (fără negativ), o piesă la alegere.

Lista cu copiii care vor participa la concursul „Tip Top Prichindel” trebuie expediată până la data de 22 martie, la Centrul Cultural al municipiului Carei, lângă Teatrul Municipal, pe str. Iuliu Maniu, nr. 12-14 sau prin e-mail, pe adresa culturacarei@yahoo.com.

Concursul „Tip Top Prichindel” va avea loc în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei, în 29 martie de la ora 17.00, pentru copiii de grădiniță și clasa pregătitoare. Concursul pentru clasele I-IV se va desfășura în 30 martie, ora 17.00, în aceeași locație.

Mai multe informații se pot obține la 0745-675-240 – Raluca Păvăluc, 0742-021-668 – Geta Vandici sau 0261-865-006 – Centrul Cultural Carei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.