Bilanțul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 1 martie, directoarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare, Ramona Costin, a făcut o amplă trecere în revistă a bilanțului instituției pe care o conduce, aferent anului 2015, după care a vorbit și despre obiectivele propuse pentru anul în curs.

Potrivit celor declarate de Ramona Costin, anul trecut au început lucrările de realibitare a corpului de clădire de pe strada Botizului și realizarea și derularea proiectului educațional „Campionat de voluntariat”. De asemenea, corpul de clădire de pe strada Al. I. Cuza a fost igienizat și dotat pentru a putea funcționa în condiții optime.

Pe lista obiectivelor propuse pentru acest an se înscriu: finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare la clădirea de pe strada Botizului nr. 65 A (fosta Școală Generală nr. 13); angajarea unui asistent medical, având în vedere deficiența severă a majorității elevilor care frecventează cursurile; îmbunătățirea continuă a calității actului educațional therapeutic; dezvoltarea unor noi parteneriate la nivel local, județean, național și international; crearea unor condiții pentru asigurarea unui număr mai mare de activități compensatoare și/sau extracurriculare care să permită elevilor cunoașterea lumii înconjurătoare prin experimentare personal.

Unul dintre principalele obiective înscrise în calendarul pentru acest an este reabilitarea și modernizarea corpului de clădire de pe strada Al. I. Cuza Vodă nr. 8 din Satu Mare.

Ramona Costin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.