Bătrână de 76 de ani, violată și bătută în propria casă

viol

Duminică, 28 februarie, o persoană din Livada a sesizat poliţia despre faptul că în noaptea de sâmbătă, 27 spre duminică, soacra sa de 76 de ani, care locuieşte singură, a fost bătută și violată în propria casă de către o persoană necunoscută. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Poliţiştii din Livada au demarat cercetările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, reuşind în scurt timp, în cursul zilei de duminică, identificarea celui vinovat. Este vorba despre Anton V. de 34 de ani din Livada.

Cercetările au stabilit că în noaptea respectivă, bărbatul a intrat în casa victimei şi sub ameninţări i-a cerut acesteia banii pe care îi are. Constatând că victima nu deţine bani sau alte valori, agresorul a lovit-o de mai multe ori, după care prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas sub supraveghere.

Ca urmare a prezentării agresorului în cursul zilei de luni, 29 februarie, de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi viol.

Un Comentariu la "Bătrână de 76 de ani, violată și bătută în propria casă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.