Autorul accidentului de la Doba a fost prins

caruta1

Oamenii legii au reușit să-l prindă pe șoferul care azi (1 martie) dimineață, în jurul orei 08.00 a lovit cu TIR-ul o căruță în apropiere de localitatea Doba. Vă reamintim că acesta și-a continuat drumul fără să oprească. În cele din urmă, tiristul a fost prins în jurul orei 15.30. Este vorba despre cetățeanul maghiar Istvan H. de 42 de ani.

În urma măsurilor dispuse, de instituire a unor filtre pe principalele drumuri din judeţ, în jurul orelor 15.30, în drum spre Vama Petea a fost identificat un TIR care prezenta urme compatibile cu cele prelevate de la locul accidentului.

Astfel, principalul bănuit de producerea accidentului, a fost identificat în persoana lui Istvan H. de 42 de ani, cu domiciliul în Ungaria, care se afla la volanul TIR-ului.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în situaţia în care rezultatul verificărilor va certifica autorul, acesta va fi sancţionat contravenţional.

Ca măsură complementară, îi va fi reţinut permisul de conducere pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la depăşirea vehiculelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.