Mani Gyenes felicitat de președintele CJ, Adrian Ștef

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 29 februarie, conducerea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare l-a felicitat pe rider-ul sătmărean Emanuel (Mani) Gyenes pentru performanțele obținute la Raliul Dakar de la începutul acestui an. Totodată, președintele CJ, Adrian Ștef, l-a asigurat că instituția pe care o conduce o să-l sprijine în continuare în evoluția sa sportivă.

La conferința de presă au participat Adrian Ștef, Emanuel Gyenes, vicepreședintele CJ, Rudolf Riedl și administratorul public al județului Satu Mare, Nicolae Bura.
„Mani Gyenes a adus rezultate foarte bune pentru România, nu numai pentru judeţul Satu Mare, şi cred că avem această datorie, ca aceşti sătmăreni să fie sprijiniţi şi ajutaţi de către Consiliul Judeţean. În fiecare an l-am sprijinit pe Mani Gyenes să se înscrie în această competiţie, din Raliul Dakar întotdeauna a adus rezultate foarte bune”, a declarat șeful CJ.

În luarea de cuvânt, Mani a mulțumit Consiliului Județean pentru sprijinul acordat, și anume, motocicleta performantă care l-a ajutat să se claseze pe locul 14 la Dakar-ul din acest an.

„O să încerc şi de acum să lupt pentru poziţii mai bune în cariera mea şi să merg mai în faţă. Cu siguranţă o să şi reuşesc, dar cum se ştie în posturile acestea, şi peste tot, aceste rezultate depinde de buget. Cum se vede şi pentru anul următor am promisiuni şi eu cred că o să am echipament şi mai bun”, a declarat Mani.

Mani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.