Doi sătmăreni au vrut să se sinucidă în week-end

Urgente

Tânărul de 28 de ani din Ambud care sâmbătă, 27 februarie și-a înfipt un cuțit în piept este în afara oricărui pericol. În prezent, acesta este internat la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Satu Mare.

După ce a băut câteva pahare de alcool, un tânăr din Ambud a încercat să-și pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de brutal. Acesta și-a înfipt un cuțit în partea dreaptă a cutiei toracice. Incidentul a avut loc sâmbătă. Din fericire, tânărul este în afara oricărui pericol.

Un alt sătmărean a încercat să-și încheie socotelile cu viața înghițind un pumn de medicamente. Acesta a ajuns la Urgențe, unde, după ce i s-a făcut o spălătură gastrică a fost lăsat să plece acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, în acest sfârșit de săptămână, la Urgențe au ajuns un număr de 479 de pacienți. Nouă dintre aceștia au fost în stare avansată de ebrietate, trei persoane fiind culese de pe stradă de către ambulanțieri. Patru pacienți au ajuns pe mâinile medicilor după ce au fost bătuți iar doi după ce au suferi leziuni în urma unor accidente de circulație.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.