Creațiile Adrianei Popescu au făcut furori la Budapesta (Foto)

Adriana Popescu1

adriana Popescu2

Adriana Popescu4

Adriana Popescu5

Adriana Popescu6

Adriana Popescu7

Creațiile hair stylist-ului din Satu Mare, Adriana Popescu, au făcut furori duminică, 28 februarie, în cadrul show-ului internațional organizat în capitala Ungariei, Budapesta. Evenimentul a fost organizat cu ocazia aniversării a 25 de ani de prezență în Ungaria a firmei italiene de produse de înfrumusețare, BES.

Alături de Adriana Popescu în cadrul show-ului de duminică au prezentat demonstrații și Alex Pezzica din Italia (hairstyler oficial BES Itala), respectiv Carlos Crisan (hairtatoo artist) din Budapesta.

„Ținând cont de faptul că a fost un eveniment închis cu intrarea doar pe bază de invitație, sala a fost arhiplină, s-au ocupat 900 de locuri. Invitați la eveniment au fost doar hairstiliști și makeup artiști. Atmosfera a fost deosebită, total în concordanță cu amploarea evenimentului. Organizarea a fost, pot spune, impecabilă”, a declarat pentru Sătmăreanul, Adriana Popescu.

Referitor la reacțiile publicului și al specialiștilor din domeniu, Adriana Popescu spune că „am fost primită cu multă căldură atât de public cât și de restul participanților. La finalul evenimentului, când s-a dat posibilitatea publicului să facă fotografii cu modelele am fost efectiv asaltate timp de 40 de minute de toți cei care doreau o fotografie cu modelele. Pe această cale vreau să le mulțumesc celor care sunt întotdeauna alături de mine, modelele de la Trust Models Satu Mare, Bueno Bia care mi-au pus la dispoziție extensiile din păr natural, Alina Marchiș (machiaj), Oli Marchiș (foto). În mod deosebit extind mulțumirile mele celor care au facilitat prezența mea la acest eveniment, respectiv, Nauszika și Carlo Crișan din Budapesta fără de care nu aș fi avut această ocazie deosebit”, mai spune hair stylist-ul sătmărean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.