Ovidiu Silaghi: Schimbarea prefecților s-a făcut politic

Ovidiu Silaghi

ALDE

În cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 27 februarie, președintele ALDE Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, a declarat că este îngrijorat de schimbarea într-un timp atât de scurt a unui număr mare de prefecți, susținând că aceasta a fost „o mișcare politică”. Alături de Silaghi, la conferința de presă au participat și membrii ALDE Adrian Ștef, respectiv Radu Ardelean.

„De regulă schimbarea unui prefect are loc când s-au constatat deficiențe în activitatea lui. Probabilitatea să constați că aproape o treime au deficiențe în activitate în aceeași zi este cam ca și cum ai câștiga la 6/49”, a declarat Silaghi.

Deputatul sătmărean a atras atenția că în această situație PNL ar fi în avantaj, având în vedere că prefecții sunt cei care se ocupă de organizarea alegerilor și de numirea președinților secțiilor de votare.

„Acum și prefectul nostru, cu toată stima și respectul nostru, Radu Bud. Acum poate dânsul este sau se consideră tehnocrat, dar să nu uităm că a candidat din partea PNL atât la municipiul Satu Mare cât și pentru un post de senator”, a declarat Silaghi.

Parlamentarul sătmărean a subliniat faptul că aceste schimbări au avut un iz politic. „Noi considerăm că această schimbare s-a făcut politic și este un semn de îngrijorare la care promitem că o să fim foarte atenți în derularea activității prefectului, să nu existe derapaje și să le semnalăm la momentul oportun”, a spus Silaghi.

La finalul conferinței de presă atât Ovidiu Silaghi cât și Adrian Ștef i-au mulțumit fostului prefect, Eugeniu Avram, pentru implicarea sa în rezolvarea problemelor sătmărenilor.

„Domnul Eugeniu Avram a înţeles foarte bine ce rol are, chiar a fost foarte apropiat de sătmăreni, şi s-a implicat în foarte multe probleme, a rezolvat foarte multe chestiuni care poate trenau de mult timp. Eu chiar îmi doresc să mai putem avea vreodată un asemenea prefect în judeţul Satu Mare”, a declarat Adrian Ștef.

Un Comentariu la "Ovidiu Silaghi: Schimbarea prefecților s-a făcut politic"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.