ALDE, PSD și UNPR ar putea avea candidați comuni la Satu Mare (Video)

Adrian Stef

Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, liderul ALDE Satu Mare a declarat în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, 27 februarie, că formațiunea politică pe care o reprezintă poartă discuții în județ cu PSD și UNPR pentru stabilirea unor candidați comuni la alegerile locale din vara acestui an.

„Avem o discuţie în perioada următoare cu partenerii noştri de la PSD şi UNPR, cu cei cu care am susţinut Guvernul Ponta. În foarte multe localităţi organizaţiile noastre locale doresc liste comune, doresc să aibă candidaţi comuni. Avem această libertate să decidem separat pe localităţi, în funcţie de specificul local, că vom avea liste comune, vom avea liste separate, vom avea candidaţi comuni sau nu. Aici depinde foarte mult de cum s-au înţeles organizaţiile la nivel local. Să știți că am avut în multe locuri am avut o colaborare foarte bună cu partenerii noștri, tocmai de acea vine opţiunea din teritoriu că dorim să continuăm acea colaborare”, a declarat Adrian Ștef.

Referitor la colaborarea de la nivelul municipiului reședință de județ, Ștef spune că „aceeași opțiune o vom analiza și la nivel județean, și la nivel de municipiu, că vor fi liste comune, candidați comuni, sau liste separate susținând același candidat sau nu, în perioada următoare vom clarifica această problemă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.