„Ziua porților deschise” la Școala „Octavian Goga” din Satu Mare

Porti deschise

Zeci de copii și adulți au profitat azi, 26 februarie, de „Ziua porților deschise” la Școala Gimnazială „Octavian Goga”, eveniment organizat cu prilejul începerii înscrierii în învățământul primar pentru anul școlar 2015-2016. Manifestările au debutat cu o întâlnire între conducerea școlii, cadrele didactice și părinții însoțiți de viitorii școlari.

Cu acest prilej, părinții au fost înștiințați în ceea ce privește numărul de clase aprobat la nivelul IȘJ Satu Mare în planul de școlarizare, precum și numărul de locuri aferent anului școlar viitor, părinții primind de asemenea și broșuri informative. De asemenea, au aflat detalii importante referitoare la modul de înscriere în format electronic și actele necesare.

Cuvântul de început al directorului Corina Chindriș a fost urmat de prezentarea unui material în format electronic Power-Point, cu imagini reprezentative din cadrul activităților desfășurate la nivelul claselor pregătitoare.

Părinții au fost încântați de primirea avută și s-au arătat dornici să fie partenerii proiectelor școlii gazdă.

Evenimentul a fost însoțit de o impresionantă expoziție de trofee, medalii și diplome, pe care elevii le-au dobândit în urma diverselor concursuri școlare.

Oaspeții mici care au trecut pragul școlii în această zi au savurat dulciuri, au confecționat diverse machete și au realizat colaje minunate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.