Tinerii liberali sătmăreni propun renunțarea la hingheri

tnl

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 26 februarie, tinerii liberali au cerut administrației municipiului Satu Mare, să rezolve problema câinilor comunitari și să renunțe la hingheri.

La întâlnirea cu jurnaliștii au participat co-președinții TNL Satu Mare, Victor Cernea și Cristian Beșeni, respectiv Denisa Drăgoi, membră în cadrul Biroului Politic Teritorial.

În luarea de cuvânt, Denisa Drăgoi a declarat că sumele care se scurg către firma de ecarisaj sunt destul de consistente, susținând că hingherii efectuează mai multe decontări pentru un câine. Drăgoi, propune adoptarea unor modele care funcționează destul de bine în Baia Mare, Brașov, Carei, Oradea și Pitești.

„Primăria oraşului Baia Mare colaborează cu ONG-uri care se ocupă cu prinderea câinilor, sterilizarea şi ţinerea lor în adăposturi. Un alt exemplu poate fi pentru noi şi oraşul Carei, care a renunţat la hingheri acum şase ani. Întrebarea noastră către adminsitraţia locală este de ce alţii pot şi noi nu putem?”, se întreabă Denisa Drăgoi.

Cei doi co-președinți au vorbit despre oportunitățile pe care le oferă municipiul Satu Mare pentru tinerii care își termină studiile în alte orașe. Cernea spune că oportunitățile pe care le oferă municipiul reședință de județ „sunt incredibile”, însă nu sunt gestionate așa cu trebuie de către autorități.

Un Comentariu la "Tinerii liberali sătmăreni propun renunțarea la hingheri"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.