Spectacol la finalul campaniei caritabile Loga Dance School

Loga1

Loga2

Loga3

Loga4

Aproximativ 600 de spectatori au participat joi (25 februarie) seara la spectacolul prilejuit de finalul celei de-a IX-a campanii caritabile Loga Dance School, eveniment organizat pentru ajutorarea copiilor autiști din Satu Mare. Spectacolul s-a desfășurat la Sala de evenimente „Esedra”, cu începere de la ora 19.00.

Peste 50 de sportivi de la Loga Dance School, de la grupele de copii, juniori și adulți, intermediari și concurs au prezentat în cadrul spectacolului de joi seara, dansuri Latino Americane și Standard. Invitații surpriză al serii au fost perechea Bandi Ferenc & Szondi Fanni din Ungaria. Aceștia au prezentat cinci dansuri latino și cinci standard.

Până în seara spectacolului s-au vândut 1.381 de bilete (20 de lei fiecare), colectându-se în total suma de 27.620 lei, cu peste 15.000 de lei mai mult față de targetul stabilit inițial de către organizatori.

Copiii care urmează să fie ajutați au nevoie de materiale didactice, printre care și o tablă interactivă dual touch cu videoproiector și zece tablete cu un program special pentru autiști.

Din suma de 15.120 lei, adunată în plus, se vor achiziționa: un leagăn și un balansoar profesional import Germania, un laptop cu cerințe minime pentru tabla magnetică cu videoproiector, și pentru cele două centre din Carei și Negrești-Oaș, zece tablete cu programul special pentru autiști.

Numele tuturor donatorilor vor fi postate pe site-ul www.logadance.ro timp de o săptămână.

Un Comentariu la "Spectacol la finalul campaniei caritabile Loga Dance School"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.