Cursuri de calificare organizate de AJOFM Satu Mare

cursuri

În acest an Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, va organiza un număr de 50 de cursuri de calificare în 27 de meserii solicitate de piața muncii din județul nostru. La aceste cursuri vor participa 700 de persoane.

Cursurile se vor derula prin furnizori de servicii autorizați, sau prin Centrele Regionale de Formare Profesionale cu care AJOFM Satu Mare are protocoale de colaborare.

În acest an se vor desfășura următoarele cursuri de formare profesionale: agent de securitate; bucătari; brutari; cameriste; coafor; cofetar-patiser; confecționer articole textile; contabili; dulgheri tâmplari; electrician construcții; florar decorator; instalator; inspector resurse umane; lăcătuș; lucrător comercial; lucratori în cultura plantelor; lucrători în confecții piele și înlocuitori; mediatori sanitari; mecanici auto; operatori la mașini cu comandă numerică; ospătari; operatori calculatoare electronice și rețele; patiseri; stivuitoriști; sudori; zugravi vopsitori.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă, șomerii indemnizați și neindemnizați, se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36, telefon 0261/770237.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.