Bărbat înjunghiat într-un bar din Satu Mare

injunghiat

Un bărbat de 30 de ani a ajuns azi (26 februarie) dimineață la spital după ce a fost înjunghiat de două ori în piept. Incidentul a avut loc în jurul orei 04.50, într-un bar de pe strada George Coșbuc din Satu Mare.

„La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de la ambulanță, care a găsit un bărbat de 30 ani, conștient care nu a dorit să spună ce s-a întâmplat și care prezenta două plăgi înjunghiate la nivel toracic drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Poliție.

Victima a fost stabilizată hemodinamic și respirator, iar apoi a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare.

„Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, plăgile prin tăiere care le prezenta nu i-au pus viata în pericol şi nu a necesitat internarea. La solicitarea poliţiştilor de a da detalii despre modul în care i-au fost produse rănile, acesta a refuzat. Cazul a fost preluat de către poliţiştii de investigaţii criminale, care au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea, iar în funcţie rezultatul verificărilor şi de numărul de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, se va pronunţa o soluţie legală în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.