Ucigaș din Satu Mare, condamnat la pușcărie pe viață

Marcel Nagy

Marcel Nagy de 36 de ani din Giungi, cel care anul trecut și-a ucis părinții, a fost condamnat la pușcărie pe viață. Este cea mai grea pedeapsă aplicată anul trecut de către Tribunalul Satu Mare. Crima a fost comisă în dimineața zilei de 24 mai 2015, iar sentința a fost pronunțată în data de 19 octombrie.

O asemenea condamnare de închisoare pe viață a mai fost fost dată la Satu Mare în 2009, a delarat în cadrul unei conferințe de presă desfășurate astăzi, 25 februarie, președintele Secției Penale a Tribunalului Satu Mare, judecătorul Mihai Ciorcaș.

Vă reamintim că, după ce și-a dus la capăt odioasa crimă, bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a dus, plin de sânge și cu un cuțit în mână și a bătut la ușa preotului ortodox din sat căruia i-a spus că și-a ucis părinții. Speriat, acesta a luat cu el un vecin cu care s-a dus la casa bărbatului. Acolo însă i-a primit o scenă de groază.

Femeia era întinsă pe o scândură, pe prispă, dezbrăcată de la brâu în sus, cu o icoană pe piept și cu brațele întinse lateral, ca și cum ar fi fost răstignită pe o cruce.

Femeia a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în cap, iar cadavrul a fost acoperit cu haine și frunze.

Tatăl lui Marcel Nagy a fost ucis cu două lovituri de cuțit, una în piept și cealalată în abdomen.

Sentința a fost pronunțată în data de 19 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.