Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism al României

Targ1

Targ2

Targ3

Targ4

În perioada 25-28 martie 2016 Județul Satu Mare participă la cea de-a XXXV-a ediție a Târgului de Turism al României, organizat în cadrul Romexpo din București. Acest expo reunește elita firmelor de profil atât din țară cât și din întreaga lume.

Ediția din anul precedent a găzduit un număr de circa 280 de companii din domeniul turistic, atât din România precum și din alte 23 de țări. Târgul a fost vizitat de peste 30.000 de oameni.

Județul Satu Mare participă cu un stand de 10 metri pătrați, amenajat în stil tradițional. Vizitatorii vor putea obține informații despre destinațiile turistice din județ, posibilități de cazare, de petrecere a timpului liber, precum și despre evenimentele care vor avea loc în regiunea noastră pe tot parcursul anului. De asemenea, potențialilor turiști le vor fi oferite materiale informative despre județul nostru.

Obiectivul participării la acest eveniment este de a prezenta și promova potențialul turistic județean, de a realiza contacte cu specialiști în domeniu, de a consolida prezența noastră pe harta turistică națională și internațională.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.