Kaufland vrea să construiască al doilea magazin la Satu Mare

Kaufland

Compania germană care deține rețeaua de supermarket-uri Kaufland, dorește să construiască un al doilea magazin în municipiul Satu Mare. Locația aleasă este terenul fostei „fabrici de scaune”, având intrări atât de pe strada Corvinilor cât și de pe Bulevardul Henri Coandă.

Reprezentanții societății care va demara investiția spun că au fost deja solicitate toate avizele și autorizațiile pentru începerea lucrărilor, iar supermarket-ul ar trebui să se deschidă până la Crăciun.

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde în trecut era „fabrica de scaune” în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

De asemenea, în etapa a II-a a lucrărilor, preconizată pentru anul viitor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

Proiectul de hotărâre referitor la demararea investiției la noul magazin Kaufland ar putea fi inclus pe ordinea de zi a ședinței din luna martie a Consiliului Local. În cazul în care consilierii își vor da votul, lucrările de construcție ar putea începe în primăvara acestui an.

4 Comentarii la "Kaufland vrea să construiască al doilea magazin la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.