În mai puțin de o lună specialiștii de Resurse Umane își dau întâlnire la Cluj-Napoca

HR

Conferința de Resurse Umane – HR Summit aduce pe 17-18 martie la Cluj-Napoca directorii de resurse umane și specialiștii din acest domeniu, pentru a dezbate și învăța cum să punem în practică cele mai potrivite strategii care pot accelera dezvoltarea atât la nivel personal cât și profesional.

Mizăm pe calitatea vorbitorilor și a informațiilor furnizate participanților, iar speakerii prezenți la HR Summit Cluj-Napoca dețin o vastă experiență în industria de HR&Management. Aceștia pun la dispoziția participanților studii de caz, exemple concrete și soluţii practice, cu ajutorul cărora participanții își vor putea îmbunătăți activitatea profesională și vor putea identifica noi strategii de dezvoltare.

Secretele din spatele departamentelor de HR ale celor mai mari companii din România dezvăluite la HR Summit Cluj-Napoca

În cadrul acestei ediții, Adela Jansen, Directorul Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Group Societe Generale, abordează subiectul Strategic Workforce Planning, și împărtășește participanților din experiența acumulată în departamentul de Resurse Umane de-a lungul timpului.

Adela face parte din echipa BRD din anul 2003 și are o experiență de peste 20 de ani în management în diferite domenii, printre care: resurse umane, vânzări, marketing, comunicare, business development si logistică. De asemenea, are experiență în diferite industrii: banking, telecomunicații, logistică/managementului lanțului de aprovizionare, servicii hoteliere.

În perioada 2003-2008 ea a ocupat poziția de Secretar General al BRD – Groupe Societe Generale iar din anul 2008 a preluat activitatea de Resurse Umane, coordonând tranziția de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind strategia, politicile și procesele de resurse umane la noua strategie de business a companiei. Activitățile gestionate sunt recrutarea, gestiunea de carieră, talent management, training, comp&ben, payroll, relații sociale & legal affaires, administrare personal, expati & mobilitate internațională, proiecte HR, 6 centre de training. Este HR Country Coordinator pentru fililalele Societe Generale în România și membru HR CODIR la nivel de Grup.

Sub deviza „Implică oameni. Dezvoltă comunități”, la ediția din această primăvară de la Cluj-Napoca discutăm cu Nicoleta Capata, HR Director Flanco despre managementul performanței. Rolul cel mai important al unui om de HR este acela de «conștiință» a companiei, rolul de a rămâne conectat la ceea se se întâmplă cu adevărat la cea mai importantă resursă a companiei – angajații. La acest rol se adaugă viziunea, pasiunea, valorile sănătoase, consecvența cu care faci lucrurile și nu în ultimul rând, deschiderea către inovație, afirma Nicoleta Capata, HR Director Flanco.

Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting, se alătura și ea comunității HR Summit prin abordarea tematicii Psihologia generației digitale. Mădălina este specializată în psihologie organizațională, fiind psiholog, consultant senior și managing partner la HART Consulting. Cu o experiență de peste 10 ani ca trainer și consultant în resurse umane, ea a gestionat numeroase proiecte de talent management, selecție și dezvoltare pentru variate organizații românești și multinaționale.

Printre speakerii prezenți la HR Summit se numără și: Ileana Alexandru (HR Director Mega Image), Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Andreea Voinea (Director Executiv Resurse Umane BCR), Carmen Nicula (Managing Partner HR4Business) Zoe Dobre (HR Director Bergenbier), Alexandra Chivu (HR Director elefant.ro), Cristina Bica (HR Specialist ISDC), Sorin Anghel (Corporate Healthcare Manager Signal Iduna), Iuliana Badea (Head of Talent Acquisition Bombadier Transportation), Viorel Panaite (Managing Partner Human Invest), Antonia Onaca (Research&Development at Engager), Mihai Gavan (Sales Manager Romanian Software) și Stelian Bogza (Co-founder Benefit Online).

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri se pot afla de pe pagina evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

La ediția din acest an HR Summit Cluj-Napoca este susținut de partenerii: Signal Iduna, Romanian Software, Chiriță și Asociații, Benefit Online, Nestlers, Human Invest, Chic Ville, Jobus, Max Relax.

HR Summit este evenimentul organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.