District Weekend

Concert1

Concert2

Seria concertelor organizate de Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Primăria și Consiliul Local Satu Mare continuă. Săptămăna aceasta vor fi prezenți la District 15 îndrăgita trupă sătmăreană XXL Band dar și mai tinerele trupe ASH și Black River Blues Band.

Probabil cea mai îndrăgită trupa pop-rock din Satu Mare, XXL Band, va susține în 26 februarie un concert în District 15, începînd cu ora 21.00.

Având în componență muzicieni talentați, cu multă experiență precum Adrian Brodi-voce, bass, Ioana Roatiș și Adelina Iovu – voce, Mircea Deac – chitară, Călin Damșe – clape și Csabi Fisar – tobe, XXL Band reușește să îmbine mai multe stiluri muzicale. Pe lîngă cunoașterea și stăpânirea instrumentelor aceștia plusează cu un repertoriu extrem de divers dar și cu carismă și popularitatea câștigată de-a lungul anilor.

În 27 februarie, aceeași locație va găzdui ASH și Black River Blues Band, două trupe tinere formate din muzicieni talentați care abordează genul rock clasic, blues până la rhythm&blues

Modești, harnici și muncitori în sălile de repetiții, Ash Band și Black River Blues Band au cules ropote de aplauze și admirația publicului prezent la concertele lor.
Rezervările pentru cele două concerte se pot face la numărul de telefon 0755 970 374.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.