Creațiile Adrianei Popescu, pe scena unui show internațional de la Budapesta

Adriana Popescu 2

Creațiile hair stylist-ului din Satu Mare, Adriana Popescu, vor putea fi admirate în cadrul unui show organizat duminică, 28 februarie, în capitala Ungariei, Budapesta.

Evenimentul este organizat cu ocazia aniversării a unui sfert de secol de existență pe piața țării vecine a firmei italiene de produse de înfrumusețare, BES.

„Este vorba de un show organizat cu ocazia prezenței de 25 de ani pe piața din Ungaria a firmei italiene de produse de înfrumusețare BES. Cu această ocazie vor fi prezente peste 800 de persoane invitate din rândul profesioniștilor din domeniu”, a declarat pentru Sătmăreanul, Adriana Popescu.

În cadrul evenimentului vor prezenta demonstrații Alex Pezzica din Italia (hairstyler oficial BES Itala), Carlos Crisan (hairtatoo artist) din Budapesta și sătmăreanca Adriana Popescu.

„Eu voi avea un show împreună cu Alex Pezzica și Carlos Crisan unde voi demonstra stilul meu propriu de realizare a unor coafuri extravagante împreună cu trei modele de la Agenția „Trust Models” din Satu Mare. Voi folosi extensii de păr natural oferite de Bueno Bia Romania cu care voi îmbrăca modelele”, mai spune Adriana Popescu.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 13.30-18.00 în Casa „Lurdy” din Budapesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.