Seri Pozitive: „Învață să te dezveți”

Seara pozitiva martie Satmareanul

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii martie este „Învață să te dezveți”, iar invitata evenimentului este Mirela Iank. Evenimentul din luna martie va avea loc în data de 1, în intervalul orar 18.00-20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” (Casa de Cultură a Sindicatelor), Bd. Transilvania nr. 3, Sala mică, Et. 1.

Heraclit spunea, cu 2.500 de ani în urmă, că schimbarea este singura constantă. Puțin mai recent, acu doar 25 de ani, Alvin Toffler scria: „Analfabeții secolului 21 nu sunt cei care nu pot scrie sau citi, ci cei care nu pot să învețe, să se dezvețe și să reînvețe”. El făcea referire, evident, la capacitatea omului modern de a se adapta schimbării. Învățarea este esențială în viață, în iubire, în muncă. Ea ne oferă posibilitatea găsirii de noi sensuri și perspective lumii înconjurătoare, contribuie la dezvoltarea de noi abilități și la maturizarea noastră odată cu schimbarea anotimpurilor. Dar la fel de importantă este și capacitatea noastră de a ne debarasa de obiceiuri vechi, nefolositoare, de idei și principii care nu ne mai servesc sau, poate, dimpotrivă, ne aduc deservicii. Dar cât de ușor putem renunța la ele?

Sunt Mirela Iank, psiholog și trainer și te invit cu drag să-mi fi alături la „Seara pozitivă” a lunii martie în care am să vă împărtășesc cele mai importante învățăminte și „dezvățăminte” pe care mi le-a ocazionat viața.

Mai multe detalii despre activitățile mele în cadrul Asociației Consult Scolari găsești aici: https://www.facebook.com/Asociatia-Consult-Scolari-546621812031247/?fref=ts
Înscrieri se pot face la: http://schimbarepozitiva.ro/nva-s-te-dezve-i/

Organizatorii vă așteaptă într-un nou concept, pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.
PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.