Sătmăreanul Răzvan Dragoș vrea să devină consilier local în Cluj-Napoca

Razvan Dragos

Un tânăr din Satu Mare, Răzvan Dragoș, va candida pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca, din partea Partidului „Pentru Cluj”. Răzvan Dragoș are 32 de ani și locuiește în Cluj-Napoca de 14 ani.

Răzvan Dragoș a urmat cursurile Facultății de Studii Europene și Relații Internaționale. Referitor la orașul său adoptiv, Cluj-Napoca, Răzvan Dragoș spune că „aici chiar simt că trăiesc în 2016! Orașul este dominat de fervoarea aceasta pe care o dau studenții, de viața culturală, de multitudinea de evenimente, de festivaluri de film, de muzică. În plus, din punct de vedere economic, zona IT conferă un statut special orașului și îi dictează dezvoltarea”.

De asemenea, Răzvan spune că dorește să „spargă” câteva dintre mentalități printre care și cea de „vinitură”.

„Mi-aș dori să sparg și mentalitățile legate de «vinituri». Niciodată nu m-am considerat o vinitură în acest oraș, deși de multe ori am simțit că mi s-a aplicat eticheta aceasta care, din punctul meu de vedere, este o falsă problemă a celor care se cred clujeni de rang superior. De bine, de rău, orașul acesta se dezvoltă și datorită «viniturilor» care se stabilesc aici și contribuie din plin la bunăstarea comunității. Vreau să îmi aduc aportul, la rândul meu, și din postura de consilier local, la dezvoltarea unui oraș din care copilul meu să nu își dorească să plece, cum am plecat eu din Satu Mare!”, spune Răzvan Dragoș.

Dacă va ajunge consilier local, Răzvan Dragoș își dorește să implice și blogosfera clujeană pentru a gândi proiecte pentru comunitatea locală.

„Pentru că acesta este mediul din care provin, voi încerca să aduc idei din zona blogosferei locale, care este formată din oameni inteligenți și deschiși la tot ce înseamnă implicare socială. Voi încerca să îi aduc în zona dezbaterii publice, chiar în cea a construirii de proiecte. Dacă voi ajunge consilier local, fiind în slujba comunității, vreau să implic cât mai mult comunitatea în tot ceea ce voi face”, spune Răzvan.

Până în 2013, Răzvan Dragoș a fost copywriter în cadrul unei agenții de publicitate, iar apoi a devenit freelancer în același domeniu și s-a ocupat și de social media management.

Începând din 2013, împreună cu soția sa și cu Oana Olaru-Zăinescu, Răzvan se ocupă și de o agenție de nunți. Firma lui Răzvan își propune să lupte împotriva tiparelor care există pe piața românească de profil, mergând pe ideea de nunți-concept.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.