Lucrările de modernizare la Spitalul Județean continuă și în acest an

Marcela Papici

În cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, 22 februarie, managerul Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, a declarat că în acest an se va pune un accent deosebit pe resursa umană.

Potrivit managerului Spitalului Județean, în cursul lunii ianuarie în cadrul instituției pe care o conduce au fost angajați trei medici, pe trei specializări diferite, însă urmează să ajungă la Satu Mare și alți specialiști.

Referitor la îmbunătățirea condițiilor hoteliere din spital, Papici spune că vor continua lucrările de reabilitare. Astfel, se va interveni la etajul unu de la Spitalul Nou, în cadrul secțiilor ORL, Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie generală și plastică, precum și Terapia Intensivă. Totodată, vor fi făcute igienizări la secția de Urologie și va fi amenajată garderoba.

La nivelul locației din Piața Eroii Revoluției (Spitalul Vechi), va intra în renovări Secția de Neurologie dar și Secția de Oftalmologie. De asemenea, va fi reabilitată zona destinată spitalizării de zi de la Secția Oncologie.

Marcela Papici a subliniat și faptul că CJ alocă suma 5,97 de milioane de lei pentru funcționare, care este împărțită în două tranșe, pe cele două semestre.

Totodată, în acest an Consiliul Județean a alocat pentru investiții suma de 1,29 milioane de lei, pe baza unui proiect de reabilitare termică a Spitalului Vechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.