Dorel Coica: „Aştept să spună fiecare ce ar putea să facă să fie mai bun decât actualul primar”

Dorel Coica1

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate astăzi, 22 februarie, primarul Dorel Coica a subliniat importanța câștigării unui nou mandat la cârma municipalității, pentru a-și putea finaliza proiectele începute.

„E foarte important să continuăm cu încă un mandat la Primărie pentru a finaliza proiectele pe care noi le-am promovat şi le vom promova în continuare. Nu vreau să se sperie colegii noştri că o să aibă prea mult de lucru. Facem noi treabă până în 2020 şi după 2020 o să fie liber postul de primar”, a declarat Dorel Coica.

Cu privire la alianțele pe care PSD le va face cu alte partide politice, Dorel Coica spune că formațiunea politică pe care o reprezintă va începe discuții cu ALDE și UNPR.

„O să analizăm fiecare caz în parte şi, acolo unde este cazul, vom face alianţe şi cu ALDE dacă va fi cazul şi cu UNPR-ul pentru că deja s-au făcut nişte alianţe. PNL e aliat cu UDMR-ul, PNL-ul privat e aliat cu FDG-ul, relaţia naş-fin între cei doi candidaţi la primărie, şi bineînţeles şi din punct de vede al breslei, că sunt doi avocaţi, dar sunt şi naşul şi cu finul. Aşa că şi noi căutăm să ne aliem cu cine ne poate sprijini, pentru că obiectivul nostru major este să câşigăm primăria, să avem cât mai mulţi consilieri, să nu mai avem problemele pe care le-am avut până acum din partea UDMR-ului, cu frânele acelea constante, şi să dăm un număr cât mai mare de consilieri pentru Consiliul Judeţean. Deocamdată nu s-a încheiat niciun fel de alianţă”, spune edilul.

Cu privire la contracandidații săi, Dorel Coica a declarat că aşteaptă să le vadă promisiunile și să spună fiecare cu ce ar putea fi mai bun decât actualul primar.

„Aştept ca toţi acei candidaţi să fie reuniţi și să spună fiecare ce ar putea să facă să fie mai bun decât actualul primar. Pentru mine va fi un deliciu să-i văd cum vin cu propuneri, cu oferte electorale. Eu mă ocup de ei dar nu la modul să mergem la televizor să facem dezbateri. Eu mă ocup de munca mea până în 5 iunie, dânșii să vină cu oferte sătmărenilor, să spună ce ar face dacă ar fi aleși”, a subliniat primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.