Radu Bud a depus jurământul de prefect

Prefect1

Prefect2

Prefect3

Prefect4

Prefect5

Radu Bud1

radu bud2

Radu Bud4

Rsadu Bud3

Radu Bud a depus astăzi, 20 februarie, jurământul la investirea în funcția de prefect al județului Satu Mare. Ceremonia oficială a avut loc de la ora 17.30, în prezența subsecretarului de stat din cadrul MAI, chestorul de poliție Viorel Dosaru.

La eveniment au participat deputații Octavian Petric (PSD), Romeo Nicoară (PNL), Kereskenyi Gabor (UDMR), Erdei D. Istvan (UDMR) și Ovidiu Silaghi (ALDE), senatorul Pataki Csaba (UDMR), subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, vicepreședintele aceleiași instituții, Rudolf Riedl, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca dar și șefi de deconcentrate.

Ceremonia de investire a început cu intonarea Imnului de stat, după care reprezentantul MAI a dat citire ordinului de eliberare din funcție al fostului prefect, Eugeniu Avram, și documentului de numire a noului reprezentant al Guvernului în teritoriu, Radu Bud.

A urmat apoi depunerea jurământului de către noul prefect.

În luarea de cuvânt Eugeniu Avram le-a mulțumit celor prezenți pentru buna colaborare și i-a urat mult succes noului prefect.

„Instituția Prefectului va avea grijă ca toate actele normative să fie acoperite de perfectă legalitate, astfel încât, efectele lor să fie în sprijinul cetățenilor și a unităților pe care le reprezentați și pe care le conduceți. Domnilor directori ai instituțiilor deconcentrate, împreună avem obligația de a depune toate eforturile pentru a aplica în practică programul Guvernului”, a declarat Radu Bud.

2 Comentarii la "Radu Bud a depus jurământul de prefect"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.