UDMR: În loc să construiască, Dorel Coica, vrea să distrugă

 

După ce a bombardat străzile orașului, a demolat garajele cetățenilor, primarul Dorel Coica a pus gând rău și Grădinei Romei. Primarul a propus tăierea a 60 de arbori, fără un plan de reabilitare a ”plămânului orașului” se arată într-un comunicat de presă emis de UDMR Satu Mare
„ Orice intervenție în Grădina Romei, trebuie făcută cu responsabilitate. Acest lucru este evident pentru fiecare sătmărean, care ține la acest oraș, mai puțin pentru Dorel Coica. Am fost contactați de foarte mulți cetățeni și reprezentanți ai societăților civile care doresc să stopeze această distugere fără sens. Pentru ca autoritățile să ințeleagă faptul ca deciziile care privesc orașul si spațiile sale reprezentative se iau de către sătmăreni, UDMR Satu Mare sprijină acest demers al cetățenilor .”- a declarat Kereskényi Gábor, deputat UDMR Satu Mare.
El a adăugat că vor împiedica prin orice mijloc, ca arborii din Grădina Romei Romei să fie victimele unei idei nebune.
”Somăm public Agenția de Mediu: în loc să pregătească topoarele, mai bine să-și facă datoria protejând Grădina Romei de intențiile distrugătoare a primarului” – a adăugat deputatul Kereskényi Gábor.
UDMR susține idea stârpirii ciorilor din Grădina Romei, care se poate face și fără tăirea celor 60 de arbori.

 

3 Comentarii la "UDMR: În loc să construiască, Dorel Coica, vrea să distrugă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.