Octavian Petric este noul președinte al PSD Satu Mare

Octavian Petric

Deputatul Octavian Petric a preluat de azi (19 februarie) președinția interimară a filialei județene a Partidului Social Democrat Satu Mare. Decizia a fost anunțată în urma unei ședințe care a avut loc în această seară, ca urmare vizitei la Satu Mare a președintelui PSD Liviu Dragnea.

Octavian Petric este activ în politică din 1996. În perioada 2000-2005 a îndeplinit funcția de trezorier în cadrul Organizației Județene a PSD Satu Mare, iar din 2010 până vineri (19 februarie) a fost vicepreședintele filialei județene a Partidului Social Democrat.

În perioada 2000-2012, Octavian Petric a fost consilier județean, iar între 2008 și 2012, liderul grupului PSD din cadrul CJ.

În 2012 a fost ales deputat în Colegiul uninominal nr. 3 și face parte din Comisia pentru buget, finanțe și bănci din cadrul Camerei Deputaților. De asemenea, Petric este membru în cadrul Grupurilor parlamentare de prietenie cu Republica Coreea și Republica Populară Chineză.

Totodată, deputatul social-democrat este membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului.

5 Comentarii la "Octavian Petric este noul președinte al PSD Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.