Eugeniu Avram: „Am venit ca surpriză, ca prefect, plec tot așa ca surpriză”

prefect1

prefect2

Fostul prefect al județului Satu Mare, Eugeniu Avram s-a întâlnit astăzi, 19 februarie cu noul reprezentant al Guvernului în teritoriu, Radu Bud, numit în funcție în cursul zilei de joi, 18 februarie.

Radu Bud s-a limitat să declare că se arată încrezător în faptul că întregul proces de predare-primire se va desfășura în condiții cât se poate de civilizate. „În primul rând am bucuria de a prelua funcția de la prietenul meu Eugeniu Avram care cu siguranță a făcut o figură foarte bună ca și prefect și datorită acestui lucru nu am niciun fel de emoție. Sunt încrezător în faptul că întreg procesul de predare-primire se va desfășura în condiții civilizate”, a declarat Radu Bud.

„Am venit pentru două luni detașat și până la urmă s-au făcut aproape patru ani. A fost o stare de consum pentru mine în primul rând, de o preocupare permanentă de a performa nu numai eu, și colegii mei, și toți colaboratorii mei de la serviciile publice deconcentrate, Colegiul Prefectural. Nu știu cât am reușit dar știu cât mi-am dorit acest lucru. În final, doresc să îl felicit pe domnul prefect Bud pentru reinvestirea în această înaltă, onorantă și responsabilă funcție. Îl asigur de tot sprijinul meu și de toată susținerea mea personbală pentru a-și putea duce la bun sfârșit tot ceea ce își propune dânsul și practic ceea ce îi revine în calitatea de prefect. Vreau să fie o predare-primire așa cum nu a mai fost niciodată în județul nostru, vreau să-i strâng mâna, vreau să-l felicit, vreau să-i spun că nu am niciun fel de resentiment față de tot ceea ce se întâmplă. Orice început are și un sfârșit. Am venit ca surpriză, ca prefect, plec tot așa ca surpriză”, a declarat Eugeniu Avram.

Noul prefect va fi instalat în funcție sâmbătă, 20 februarie, la ora 16.30. Evenimentul va avea loc în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ.

2 Comentarii la "Eugeniu Avram: „Am venit ca surpriză, ca prefect, plec tot așa ca surpriză”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.