Sătmăreanca Teodora Șuth, reporter de succes la Antena 1

Teodora Suth

O tânără din Satu Mare, Teodora Șuth, și-a văzut visele împlinite în momentul în care a fost angajată ca reporter la o emisiune de maximă audiență de la Antena 1, „Acces Direct”. Frumoasa sătmăreancă a absolvit cursul de prezentator TV la Intact Media Academy (IMA) din București.

„În fiecare zi, la fiecare curs în parte am fost supusă provocărilor. N-am să uit niciodată primul exercițiu de live cu Alessandra Stoicescu, pe care nu l-am dus până la capăt, nu m-au lăsat emoțiile. O altă provocare a fost la cursul Sabinei Iosub, când a trebuit să simulăm o emisiune în care eu eram moderatorul. Era cât pe ce să predau ștafeta altei colege, dar până la urmă nu m-am lăsat învinsă de frică și de emoții”, povestește Teodora Șuth.

Sătmăreanca spune că a ajuns să lucreze la „Acces Direct” după mai puțin de o săptămână de la examenul de absolvire. „Timp de o lună am fost în probe și am încercat să dau tot ce e mai bun din mine. Am încercat să transmit dragostea pe care o port pentru această meserie, prin subiectele pe care le-am abordat. Iubesc această meserie și mi-am dorit din tot sufletul să fac parte din echipa emisiunii Acces Direct”, spune Teodora.

Sursa foto: www.intactmediaacademy.ro

3 Comentarii la "Sătmăreanca Teodora Șuth, reporter de succes la Antena 1"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.