Hoții din Porumbești au ajuns pe mâinile polițiștilor

hoti

Luni, 15 februarie, Pal K. de 40 de ani din localitatea Porumbeşti a sunat la Poliție anunțând că în noaptea de sâmbătă, 13 spre duminică, 14 februarie, a surprins câțiva tineri care au intrat în anexele din gospodăria sa şi care apoi au luat-o la fugă, imediat după apariţia lui.

Poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit pe parcursul zilei să-i identifice pe Bence P. de 20 ani, Istvan S. de 28 ani ambii din Porumbeşti, Ioan R., de 18 ani, Ion N., de 33 ani din Halmeu şi A.N. de 17 ani, din localitatea Derşida (județul Sălaj), ca fiind principalii bănuiţi în comiterea infracţiunii, aceştia intenţionând să fure eventuale bunuri şi obiecte de valoare. Surprinşi de proprietar, hoții au părăsit zona cu mâinile goale.

Trei dintre hoți au fost prinşi în cursul zilei de luni, iar în ziua următoare, ca urmare a prezentării lor în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Satu Mare a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Au fost prinşi şi ceilalţi doi bănuiţi, respectiv Bence P. si Ion N, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17 februarie, să fie prezentaţi instanţei în vederea luării măsurilor preventive.

Cercetările continuă sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.