Concert folk și spectacol pentru copii

Magda Puskas Vali Moldovan Florin Micas 17 februarie

Magda Puskas revine pe 17 februarie la Satu Mare într-un concert folk organizat de Primăria și Consiliul Municipal, respectiv Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”. Evenimentul va avea loc la District 15, situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 15, începând cu ora 20.00.

Catalogată drept una dintre cele mai bune voci feminine de folk, Magda Puskas a devenit cunoscută după concertele susținute cu Cenaclul „Flacăra”, ca membră a grupurilor „Ecoul” și „Partaj”. Publicul a îndrăgit imediat cunoscutele piese „La o cană cu vin”, „Din copilărie” sau „Taina”. Ea a contribuit după anul 2000 la resuscitarea folkului românesc, alături de alte nume mari ale genului.

Invitatul Magdei Puskas în acest concert este folkistul Valentin Moldovan cu care artista a susținut numeroase concerte în toată țara, de-a lungul unei fructuoase colaborări.
În deschidere, publicul îl va putea revedea pe folkistul sătmărean Florin Micaș. Intrarea este liberă. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0755.970.374.

Ella Bella aduce toți prietenii din YupiLandia și face spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor. Mikey, Minnie, Daisey, Donald, Flu-Flu, Cip-Cirip, Turbi, Piratul Goanga vor colora YupiLandia.

Spectacolul va avea loc în data de 19 februarie, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Satu Mare, respectiv Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Prețul unui bile teste de 20 de lei/scaun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.