O groapă tulbură existența locuitorilor cartierului 14 Mai. Vezi ce spune Dan Băbuț

groapa1

 

Groapa2

 

Groapa3

 

Groapa4

O groapă cu diametrul de peste un metru, aflată la intrarea în Cartierul 14 Mai le dă bătăi de cap locuitorilor din acea zonă a municipiului Satu Mare. Mai mult decât atât, oamenii spun că groapa e acolo de ani buni și că nimeni nu face nimic pentru a remedia situația.

„Locuiesc în 14 Mai, Aleea Gladiolei și la intrare în cartier e o groapă de 1,5 metri. Mi-am stricat mașina din cauza gropii. Și nu doar eu ci și vecinii și părinții care vin cu copiii la grădinița din cartier. De când stau eu pe Gladiolei, de ani buni, groapa asta tot acolo e. Nimeni nu face nimic”, spune unul dintre locuitorii din cartier.

Întrebat despre această situație, city-managerul municipiului Satu Mare, Dan Băbuț ne-a declarat că „în prezent sunt în desfășurare lucrări provizorii cu mixtură, pentru a face reparații acolo unde este nevoie. Cu aceste lucrări se va ajunge și în Cartierul 14 Mai. Cunosc situația de acolo și știu de acea groapă de la intrarea în 14 Mai, de pe Aleea Gladiolei. Repet, acestea sunt lucrări provizorii deoarece mai trebuie lămurite niște contestații depuse la procedura de licitare a lucrărilor de investiții în ceea ce privește repararea drumurilor. Din păcate, sunt firme care nu au altă treabă decât să conteste rezultatele licitațiilor, astfel că, din păcate, apar întârzieri în demararea lucrărilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.