Două săptămâni până la reluarea campionatului Ligii a II-a la fotbal

Tiberiu Csik

În așteptarea reluării campionatului Ligii a II-a la fotbal, Olimpia Satu Mare a jucat până acum mai multe partide de pregătire. Penultimul meci din această serie va avea loc sâmbătă, 13 februarie, când lotul Olimpiei se va deplasa în Ungaria, unde va juca cu echipa din Kisvarda. Meciul va avea loc de la ora 18.00.

Potrivit conducerii clubului de fotbal din Satu Mare aceste meciuri amicale sunt binevenite, acum, înainte de debutul campionatului. Pregătirea jucătorilor este necesară, având în vedere că primele trei partide din campionat vor fi decisive în atingerea obiectivului formației sătmărene, și anume, calificarea în play-off.

Potrivit antrenorului Tiberiu Csik, în prezent sunt câteva probleme în lotul Olimpiei, deoarece mai mulți jucători sunt accidentați sau bolnavi, astfel că nu vor face deplasarea în Ungaria: Villand, Bigiu, Lukacs, Takacs și Buhăescu. Csik spune că nu are rost ca aceștia să se forțeze, mai ales acum când mai sunt doar două săptămâni până la începerea campionatului.

Pe lângă meciul de sâmbătă, jucătorii vor mai beneficia de un stagiu de pregătire de cinci zile, în Ungaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.