Tâlharii din Nadișu Hododului au fost arestați

Retinuti

Cei patru tineri care au bătut și tâlhărit în data de 3 februarie un bătrân de 87 de ani din Nadișu Hododului au fost arestați. Aceștia au fost prezentați instanţei şi vor sta după gratii cel puţin 30 de zile.

În seara zilei de 3 februarie, în jurul orei 22.20, polițiștii au fost sesizați de către Nicolae V. de 87 de ani din localitatea Nadișu Hododului, despre faptul că două persoane necunoscute au intrat în locuința sa, l-au bătut după care i-au luat suma de 200 de lei. În urma leziunilor suferite acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efecuate, oamenii au stabilit că patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, după o înţelegere prealabilă, au mers cu o mașină până în localitatea Nadişu Hododului, unde locuiesc bunicii unuia dintre ei, după care doi dintre aceştia, respectiv Tamas S. din Pericei (jud. Sălaj) şi Alexandru V. din Supur, cel din urmă cu o mască pe faţă, au intrat în locuinţa bătrânului şi după ce l-au bătut au părăsit locuinţa luând cu ei suma de 200 lei găsită în casă.

Polițiștii au prins si cei doi complici, respectiv Levente K. din localitatea Ser și Daniel L. din Chieşd (jud. Sălaj).

Ca urmare a prezentării în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă a tuturor participanţilor în diferite forme la comiterea infracţiunii, Judecătoria Carei a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile urmând ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată.

Victima necesită 18-20 zile de îngrijire medicală şi se află în acest moment la domiciliu în stare stabilă, fără a comporta probleme deosebite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.