PNL are candidați proprii și nu va face alianțe cu nicio altă formațiune politică

liberali

Co-președinții PNL de la nivel național, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, sunt prezenți azi, 11 februarie la Satu Mare pentru a lansa candidații formațiunii politice la primăriile din județ și la Consiliul Județean. În cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul PNL, Blaga a declarat că „Satu Mare este cel mai rămas în urmă oraș din nord-vestul României”.

Alături de cei doi lideri liberali, la întâlnirea cu presa au participat și co-președinții Organizației Județene a PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, respectiv consilierul județean Adrian Cozma.

În luarea de cuvânt, Vasile Blaga a arătat că împreună cu Alina Gorghiu se află într-un tur prin țară pentru a-și lansa în precampanie candidații. Dacă miercuri, 10 februarie s-au aflat în județul Bihor, azi a venit rândul județului Satu Mare, iar de aici vor pleca în Cluj, unde se vor întâlni vineri, 12 februarie, cu activul PNL de acolo.

„Mă bucur și eu că aici candidăm cu doi oameni tineri, dar cu experiență politică, cu experiență administrativă, și cred care vor avea succes pentru că potențial electoral de dreapta Satu Mare are și acest lucru s-a văzut la alegerile prezidențiale”, spune liderul liberal.

Vasile Blaga a declarat că „parcă Satu Mare a fost blestemat să aibă parte doar de primari neperformanți. Este din nefericire, cel mai rămasă în urmă capitală de județ din partea asta a României. Uitați-vă cum arată un oraș mult mai mic, într-un județ mult mai mic, Zalăul, ca infrastructură, ca dezvoltare economică și cum arată Satu Mare. Pe ultimii doi primari nu i-a interesat sub nicio formă dezvoltarea orașului, sau absorbția de fonduri europene. Vin în Satu Mare de foarte mult timp. Nu mai poți circula nici pe trotuar. Ăsta este situația acestui oraș astăzi, și eu cred că sunt create premizele pentru ca în sfârșit, să demonstreze o guvernare liberală de ce este în stare”.

„Sunt astăzi mai mult decât onorată să fiu alături de cei doi co-președinți de la nivel județean. Sunt doi candidați tineri, pe care Partidul Național Liberal îi scoate într-o bătălie extrem de importantă. Vorbesc de Romeo Nicoară care va fi cel care va ocupa poziția întâi la Consiliul Județean și de Adrian Cozma care va fi candidatul Partidului Național Liberal pentru municipiu. Sunt doi oameni dedicați acestei comunități și dacă societatea din România și-a dorit schimbarea, cred că Partidul Național Liberal a înțeles acest mesaj și a venit cu doi oameni tineri, care pot face față acestei competiții electorale, frumos, cu proiecte și un program de guvernare local coerent”, a declarat Alina Gorghiu.

Referitor la semnarea unor alianțe cu alte formațiuni politice, Alina Gorghiu spune că PNL are candidați proprii și nu va face alianțe cu nicio altă formațiune politică. „După alegeri, în consiliile locale și județene este posibil să facem alianțe, dar înainte de alegeri în niciun caz”.

Un Comentariu la "PNL are candidați proprii și nu va face alianțe cu nicio altă formațiune politică"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.