Locuri de muncă în Republica Cehă și Ungaria

ajofm

Firma J.M.I.T.ca. din localitatea Olomoucka (Cehia) oferă 15 posturi de șoferi profesioniști pentru camioane. Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână.

Cei care doresc să aplice pentru una din aceste locuri de muncă trebuie să aibă permis de conducere categoria C+E; trei ani experiență ca șofer profesionist și să cunoască limba cehă, germană sau engleză. Salariul este de 1.890 de euro/lună, iar contractul se va încheia pe durată nedeterminată. Termenul limită pentru aplicare este data de 31 mai 2016.

De asemenea, firma Bacs Zolder BKM-i Zoldseg gyumolcs kereskedelmi szovetkezet ZRT din localitatea Kecskemet (Ungaria) oferă șase posturi de mecanic agricol pentru întreținerea mașinilor agricole, respectiv întocmirea rapoartelor privind lucrările efectuate.

Angajatorul cere studii de specialitate și experiență în domeniu de 2-5 ani. Cunoașterea limbii maghiare, constituie avantaj.

Salariul brut este de 122.000 Ft/lună, dar poate să ajungă la 130.000-180.000 Ft/lună în funcție de experiența în domeniu.

Se oferă cazare în apropierea locului de muncă, cu utilități la comun. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată.

Informații suplimentare se pot obține de la consilierul EURES al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36, telefon 0261/770237.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.