4.200 pachete de țigări ascunse într-o mașină

tigari2

Amendă de 10.000 de lei și mașină confiscată pentru un cetățean maghiar care a încercat să introducă ilegal în România 4.200 pachete de țigări. Marfa era ascunsă în autoturism.

În noaptea de marț, 9 spre astăzi, 10 februarie, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul maghiar Laszlo S., în vârstă de 37 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Ungaria.

La controlul efectuat pentru intrarea în România, polițistul de frontieră a solicitat lucrătorului vamal efectuarea unui control amănunțit asupra persoanei și asupra autoturismului. Astfel, în locașuri special amenajate în rezervor, portbagaj, bancheta din spate, în bord, în ușile laterale, praguri și în roata de rezervă au fost descoperite 4.200 pachete de țigări netimbrate, în valoare de aproximativ 8.400 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată de către lucrătorii vamali în vederea confiscării. Autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost confiscat, iar șoferul a fost amendat de către lucrătorii Biroului Vamal cu 10.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.