Un șofer sătmărean beat criță, a accidentat o femeie din Sălaj

accident

Un bărbat de 48 de ani din Tășnad este cercetat de polițiști după ce a lovit cu mașina o femeie din Letca (județul Sălaj), după care a părăsit locul accidentului. Șoferul era sub influența băuturilor alcoolice. Accidentul a avut loc duminică, 7 februarie.

Din ancheta efectuată de către oamenii legii a reieșit faptul că șoferul, în timp ce conducea autoutilitara proprietate personală, între localitățile Cuciulat și Letca, a efectuat o manevră de depășire a unei mașini, moment în care a acroșat-o pe femeia de 35 de ani, care se deplasa regulamentar, pe marginea drumului.

Potrivit polițiștilor, bărbatul avea o concentrație de 0,65 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Speriat de consecințe, bărbatul a părăsit locul faptei, fără încuviințarea polițiștilor.

În urma impactului victima a suferit răni grave și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale și investigații.

În acest caz oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.