Bărbat în stare gravă, transportat la Secția de Neurochirurgie din Baia Mare

accident de munca

Un bărbat de 58 de ani a ajuns la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Baia Mare, după ce a căzut de la înălțimea de aproximativ 5 metri, de pe o hală aflată în demolare, aflată în incinta fabricii UNIO. Accidentul de muncă a avut loc luni (8 februarie) după-amiază.

„Victima a căzut de la circa 4-5 metri și prezenta un traumatusm cranio-cerebral acut fără pierdere de cunoștință, cu multiple plăgi sângerande la nivelul scalpului, un traumatism toracic și multiple fracturi costale. Pacientului i s-a acordat primul ajutor la locul solicitării, este imobilizat, monitorizat, analgo-sedat, apoi transportat la UPU Satu Mare, unde după reevaluare și investigare imagistică reiese că este vorba și de o hemoragie subarahnoidiană și se decide ca pacientul să fie transportat cu același echipaj al Ambulanței la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Baia Mare”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Cazul a intrat în atenția Poliției și a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare, în vederea elucidării cauzelor ce au determinat producera incidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.