Testare MENSA la Satu Mare

testare

Pentru prima oară în cei 25 de ani de existență, Mensa România organizează o sesiune de testări IQ la Satu Mare. Cei care vor să-și valideze inteligența printr-un test standardizat, cu rezultat recunoscut internațional, sunt invitați vineri, 19 februarie, la Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, începând cu ora 17.00.

Înscrieri online și detalii se pot obține pe www.mensa-romania.ro. Data limită pentru înscrieri este 17 februarie.

Testarea se realizează diferențiat pentru copii (vârsta minimă 11 ani) și adulți. Candidații minori pot participa doar cu acordul părinților.

Testarea pentru adulți constă în rezolvarea în 20 de minute a unui set de 45 de întrebări. Testul pentru copii (11-16 ani) conține 25 de întrebări și trebuie rezolvat în 15 minute. Toate întrebările sunt de tip „culture free”, bazate pe imagini, nu pe cunoștinte lingvistice.

Candidații care obțin un rezultat care să îi plaseze între cei mai inteligenți 2% din populație vor primi invitația de a se înscrie în Mensa România, Mensa – The High IQ Society este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Unicul criteriu de admitere în Mensa este promovarea testului standardizat.

Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International și are aproape 700 de membri activi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.