Liderul mafiei păcănelelor, rămâne în Arestul IPJ Satu Mare

Stelian Danco

Liderul mafiei păcănelelor, Stelian Danco, rămâne în Arestul IPJ Satu Mare, după ce magistrații Curții de Apel Cluj au decis vineri, 5 februarie, ca acesta să fie cercetat, în continuare, în stare de reținere. În prima fază Tribunalul Sălaj a decis plasarea acestuia în arest la domiciliu, însă Curtea de Apel Cluj a respins soluția magistraților sălăjeni.

De fapt, nu este prima dată când Tribunalul Sălaj a decis să-l lase acasă pe Danco, dar acesta a fost și de această dată întors din drum de Curtea de Apel Cluj. Până acum, liderul magiei păcănelelor a cerut judecătorilor de nouă ori la rând să-i fie înlocuită măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Vă reamintim că în dosarul depus de DIICOT la Tribunalul Sălaj sunt vizați: Stelian Danco, Ovidiu Ciascai, Claudiu Paneș, Paul Covaci, Claudiu Coman, Mircea Gâlgău, Robert Kiczel și Ionuț Crișan. Cu aproximativ o lună în urmă, trei inculpați au părăsit arestul IPJ Satu Mare, fiind plasați în arest la domiciliu.

Considerat lider al grupului infracțional, Stelian Danco era asociat cu alți doi inculpați din dosar. Este vorba despre Claudiu Paneș și Ovidiu Ciascai, la două firme care dețin aparate de joc, administrând în total 248 de păcănele în Sălaj, Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Stelian Daco a fost arestat la 1 noiembrie 2015, în urma unor percheziții efectuate de procurorii DIICOT care au destructurat o rețea care măsluia aparatele de jocuri tip slot-machine. Cu ocazia perchezițiilor, oamenii legii au ridicat: 2.291.489 de lei, 291.545 euro, 3.596 lire sterline, 415 dolari și 25,830 kilograme de aur.

De asemenea, la firma administrată de Stelian Danco, SC Electro DSL SRL, a fost descoperit un seif în care se aflau 129.080 euro, 175.799 de lei, dar și cantitatea de 561,66 grame de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.