Au început înscrierile la Meat & Milk 2016!

MM-2015

Au început înscrierile la Meat & Milk 2016! Agentia infoGROUP, editor al publicatiilor Fabrica de Carne, Fabrica de Lapte, infoFERMA si infoALIMENT Magazin va invita sa participati in zilele de 12 si 12 mai, la Poiana Brasov, la cea de-a V-a editie a Expo-Conferintei Meat & Milk, cea mai importanta manifestare din Europa Centrala si de Est, dedicata sectoarelor de carne si lapte.

Sub genericul „SUBFINANTARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI- Ziduri în calea unui business de succes, intr-o economie aflata in dezechilibru”, fermierii, procesatorii si specialistii din domeniile adiacente vor dezbate problematica la zi ale sectoarelor de carne si lapte, din Romania, puse in context national si international, vor afla ultimele noutati tehnologice, stiintifice, de sanatate animala si siguranta a alimentului, ultimele tendinte de piata, vor intra in dialog direct cu reprezentantii autoritatilor, cu presedintii principalelor asociatii profesionale, cu parlamentari europeni si invitati din strainatate.

Editia din acest an va cuprinde urmatoarele Sectiuni:

Sedinte generale: Vor sustine comunicari invitati oficiali din MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, Parlamentul European. Speakeri ai companiilor vor prezenta ultimele produse si servicii.

Workshop-uri specializate: In ziua de 12 mai, vor avea loc workshop-urile: Carne-Procesatori, Lapte-Procesatori, Ferma. Vor fi prezentate echipamente si tehnologii destinate procesatorilor si fermierilor, nutritie animala, solutii de finantare, sanatate animala, siguranta alimentara, sustenabilitate etc. La finalul fiecarui workshop va fi organizata cate o dezbatere pe teme stringente.

Masa rotunda: In ziua de 13 mai va fi organizata o Masa rotunda. Personalitati de prim rang vor dezbate teme de maxima importanta, intrand in dialog cu asistenta. Masa rotunda va fi televizata in direct de postul Agro TV.

B2B-Expo va fi organizata într-un spatiu de maxima vizibilitate. Vor fi amenajate 20 de standuri, propice dialogului B2B, prezentarii detaliate ale ofertelor companiilor expozante, precum si degustarii produselor premium din carne si lapte.

infoTRIP: Programul infoTRIP va oferi oportunitatea efectuarii de vizite de documentare in ferme, unitati sau a unui furnizor de produse si servicii adiacente, pentru a afla pe viu modul de dezvoltare a unei afaceri. Programul infoTRIP se va desfasura in ziua de 13 mai.

Networking: Timp de doua zile, networking-ul va fi unul dintre programele forte ale evenimentului, facilitand realizarea de noi legaturi de afaceri, schimbul de informatii, identificarea de oportunitati de dezvoltare a propriului business. Pentru facilitarea dialogului, va fi amenajat un spațiu special, destinat discutiilor separate, elaborarea de strategii bilaterale, actiunilor comerciale comune si dialogului confidential.

La aceasta editie, organizatorii au pregatit noutati care, suntem siguri, vor fi apreciate in mod deosebit de aceia care vor fi prezenti la lucrarile Expo-Conferintei. Acestea sunt:

Liber la cuvant: Sesiune de dialog liber intre participanti si reprezentanti ai MADR, ANSVSA, APIA, ANPC, Ministerului de Interne, institutii nationale si europene. In cadrul sesiunii care va avea loc in dupa-amiaza zilei de 12 mai, invitatii oficiali vor raspunde intrebarilor puse direct de participanti, fara nicio alta prezentare introductiva. Momentul a fost gandit tocmai pentru a oferi participantilor o oportunitate in plus pentru dialog, pentru a pune intrebari si pentru a primi raspunsuri detaliate, la obiect, pe problemele de maxim interes pe care le au de eliminat, in dezvoltarea pri=oriilor afaceri.

Gala Premiilor Meat & Milk: Cina din seara de 13 mai va găzdui Gala Premiilor Meat & Milk, care va fi televizata în direct de postul Agro TV. In acest fel, Agentia infoGROUP ofera un motiv in plus pentru a ramane la eveniment pe toata durata lui. Mai mult decat atat, cum, Expo-Conferinta se va desfasura in zilele de joi si vineri, toti aceia care doresc isi pot prelungi in mod personal sederea la Poiana Brasov.

Pentru a afla detalii despre modalitatile de inscriere si pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre organizarea manifestarii, program, speakeri, lista participantilor etc., va invitam sa accesati constant site-urile meat-milk.ro, fabricadecarne.ro, fabricadelapte.ro, infoferma.ro si infoaliment.ro, sau puteti suna la tel: 021.223.25.21.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.