Adrian Cozma este candidatul PNL pentru Primăria Satu Mare

Adrian Cozma

Biroul Politic Național (BPN) al PNL a validat astăzi, 8 februarie, candidaturile la primăriile mai multor municipii reședință de județ și consilii județene din țară, printre care și Satu Mare. Candidatul PNL la Primăria municipiului Satu Mare este avocatul Adrian Cozma, co-președintele Organizației Județene a Partidului Național Liberal Satu Mare.

„Am fost validat ca și candidat al PNL Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, iar domnul Romeo Nicoară pentru cel de președinte al Consiliului Județean. Anunțul oficial o să îl facem joi (11 februarie) în cadrul unei conferințe la care vor participa și cei doi lideri de la nivel național, Vasile Blaga și Alina Gorghiu”, a declarat pentru Sătmăreanul, Adrian Cozma.

Totodată, BPN a validat și cadidatura deputatului Romeo Nicoară pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Până în prezent sunt validate candidaturile a 30 de liberali la primăriile reședință de judeţ şi 23 la preşedinţia consiliilor judeţene.

12 Comentarii la "Adrian Cozma este candidatul PNL pentru Primăria Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.