Ce firme sunt interesate de terenul de la Burdea?

subway

După clarificarea unor aspecte juridice, Primăria Satu Mare va scoate la licitație terenul de la intersecția Burdea, acolo unde ani de zile a funcționat o benzinărie. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 5 februarie de către primarul Dorel Coica.

Edilul spune că pentru acel spațiu, Primăria se află în tratative cu Subway dar de spațiul respectiv s-ar putea să fie interesată și McDonalds.

„Acolo s-au încurcat iţele când cineva tot de la Consiliul Local şi tot cu primar UDMR au făcut benzinărie între blocuri. În momentul în care aceste documente sunt puse în curat, atunci vom scoate la licitaţie acest teren. Suntem în tratative şi cu Subway. McDonalds şi-a schimbat conducerea şi probabil că o să deschisă franciza pe România, pentru că a fost închisă. Discutăm şi cu ei, dar şi cu alte firme serioase care vor să implementeze un proiect. Dar trebuie pus totul în curat, deoarece nu pot să scot la licitaţie un teren care nu este curat din punct de vedere cadastral şi juridic”, spune Dorel Coica.

La finalul conferinței edilul a subliniat faptul că municipiul Satu Mare a devenit un punct atractiv pentru investitori, iar printre cei care doresc să vină în municipiul nostru sunt Woco și GP Sofa. Referitor la mall-ul de pe Drumul Careiului, primarul spune că după ședința din luna trecută a Consiliului Local s-a mai făcut un pas în ceea ce privește realizarea acestei investiții, care însumează 40 de milioane de euro.

2 Comentarii la "Ce firme sunt interesate de terenul de la Burdea?"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.