S-a deschis Târgul de nunți „Art Grand Marriage” (Galerie foto)

targ1

targ2

targ3

targ4

targ5

targ6

targ7

targ8

targ9

targ10

targ11

targ12

targ13

targ14

targ15

targ16

targ17

targ18

targ19

Sătmărenii sunt invitați în acest week-end să treacă pragul Târgului de nunți „Art Grand Marriage”, eveniment găzduit de Ankora, fostul Grand Mall din Satu Mare. Târgul și-a deschis porțile astăzi, 5 februarie, la ora 13.00.

În cadrul târgului participă peste 30 de expozanți, însă cea mai bogată ofertă o reprezintă rochiile de mireasă.

Organizatorul evenimentului, Marius Crișan, a declarat că târgul din acest an este mai deosebit, iar firmele expozante și-au îmbunătățit foarte mult oferta, dar și modul de interacțiune cu cei care vor trece în aceste zile pragul spațiului expozițional. Totodată, firmele expozante vin cu o serie de reduceri pentru cei care vor încheia un contract în cadrul târgului.

Referitor la trend-ul din acest an în materie de rochii de mireasă, cunoscătorii în domeniu spun că la Satu Mare sunt foarte căutate rochiile bufante cu multe pietre prețioase. În cadrul târgului și-au expus creațiile și designerii vestimentari Cosmin Mureșan, Sebastian David și Bianca Breban din Baia Mare.

Târgul este deschis până duminică (7 decembrie) seara. Astăzi, vizitatorii sunt așteptați până la ora 20.00, iar sâmbătă, 6 februarie, respectiv duminică, în intervalul orar 10.00-20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.