Este oficial: MAI renunță la centrul de imigranți din Tășnad

Tasnad

Unitatea de Jandarmi din Tășnad nu îndeplinește cerințele necesare pentru cazarea migranților, este poziția oficială făcută publică joi (4 februarie) seara de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit sursei citate, unitatea din Tășnad a trecut printr-un proces de evaluare complex, alături de alte două locații aflate în Bumbești Jiu (județul Gorj), respectiv Câmpulung Muscel (județul Argeș).

„Din dispoziția ministrului afacerilor interne, cele trei locații unde ar fi trebuit să fie amenajate respectivele centre au fost supuse unor evaluări complexe, constatându-se că acestea nu îndeplinesc cerințele necesare desfășurării în bune condiții a acestor activități.

În urma acestor concluzii, ministrul Petre Tobă a dispus încheierea demersurilor de operaționalizare a acestor centre în locațiile respective și identificarea de către Inspectoratul General pentru Imigrări a unor alte soluții, în conformitate cu prevederile legale”.

Vă reamintim că în cadrul unei ședințe organizate joi la Prefectură, primarul orașului Tășnad, Vasile Mitrașca, a declarat că a primit informații potrivit cărora MAI renunță la proiectul centrului de imigranți. Confirmarea oficială a celor spuse de edilul din Tășnad a venit în seara aceleiași zile.

Un Comentariu la "Este oficial: MAI renunță la centrul de imigranți din Tășnad"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.