Femeie tâlhărită în centrul municipiului Satu Mare. Tâlharul a fost prins

talharie

Un tânăr de 23 de ani din Livada, Arnold K., va ajunge în fața magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare după ce a tâlhărit o femeie în plină stradă. Incidentul a avut loc astăzi, 3 februarie, pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare, în jurul orei 10.55. Tâlharul a fost imobilizat de trecători.

Gabriela K. de 43 de ani din Satu Mare, casieră la o societate comercială, în timp ce se deplasa pe B-dul Transilvania, a fost deposedată prin violență, de către un bărbat, de o geantă ce conținea suma de 72.000 lei, bani proveniți din încasările firmei pe care intenționa să îi depună la bancă.

Până la sosirea polițiștilor cetățenii care se aflau în apropierea locului faptei l-au imobilizat pe tâlhar. Este vorba despre Arnold K. de 23 ani din Livada. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Tânărul este cerectat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare şi instanţei de judecată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.